שנה חדשה
תקופה נהדרת של התחלות חדשות, הכרויות חדשות, המון אופטימיות.
מצד שני הקיץ מתחיל להתרחק ומרגישים את הסתיו מתקרב. ואחרי הסתיו מגיע החורף, הקר, החשוך, העצוב.
מוזר להיות פה כבר שנה שניה. הכל הרבה יותר קל, מוכר, הגיוני. אבל עם כל זיכרון משנה שעברה – "בדיוק עכשיו לפני שנה" כזה, אני מרגישה כמה מהר חולף הזמן. תכף יגמר הרילוקיישן ונחזור הביתה, לישראל.
זה הזמן לחשוב איך לנצל את הזמן, את השנה הזו. להתרכז באלבומים שרציתי לעשות? לנסות לעבוד יותר כדי "לחוות" יותר את החיים כאן? לעשות את הקורס הזה שאני הופכת בו בראש כבר תקופה?
הזמן לא עוצר לרגע.
***
שתהיה שנה טובה, "שנספיק" את כל מה שאנחנו רוצים לעשות, לחוות, להנות. שיהיו רק בשורות טובות, שנהיה מוקפים באנשים אוהבים ואהובים. שנדע להעריך.
שנה טובה!
שנה של אהבה, וקבלה, ונתינה, וחיבוקים, וחיוכים, ומשפחה, וחברים, וכל הקיטש הטוב והנעים הזה:
ושנה של הרפתקאות חדשות, וחופש, וראש פתוח, וניסוי-וטעייה, ושנה חסרת פחדים, ומנוחה ללב הפולני הדואג, ולראש מלא המחשבות. פשוט – טובה.
ולמי שלא הבין זה הכל איחולים לעצמי. אז בשביל מי הבלוג הזה?!
ואסיים בשיר אחר, אבל שמתאים לי בדיוק למחשבות עכשיו:
לפוסט "שנה טובה" של לפני שנה לחצו כאן, ולפוסט של תחילת שנת 2017 כאן, לרעיונות למתנות לחג לחצו כאן וכאן, וכאן, וגם כאן.
וואו גליתי, שנה שניה! שתהיה שנה נהדרת, שהחורף יהיה פוטוגני מתמיד ויעבור מהר!
לשנה הבאה בכרמי יוסף? [אייקון של נשיקה]
אהבתיאהבתי
תקשיבי מתחילים לגלגל את זה בראש… הכל עובר חביבי
אהבתיאהבתי
שנה טובה 🍎 שכל משאלותייך יתגשמו ולא יודעת איזה קורס את מגלגלת בראש אבל.. תעשי אותו!
אהבתיאהבתי
(: זה הזמן!
אהבתיאהבתי